Ankaragücü - adanademirspor maç analizi

Aug 18, 2023 - 11:08 AM hours
Ankaragücü stoper hattı radakovic , Atakan , Mujakic 3 lü savunma kurgusu ile oynuyor. Sağ bek yani kanat bek kitsiou sol kanat bek hanousek kanat beklerinde önünde oyuncu yok. Savunma önü djokanovic yanında Tolga ofansif özellikleri yok denecek kadar az iki oyuncu. Beridze sol Efkan sağ iç top ankaragücündeyken stoper Atakan 6 pozisyonuna geçip djokanovic iki yönlü orta saha gibi hücuma destek oluyor. Bunu neden anlattım bu oyun formatında rakip kanatlardan elini kolunu sallayarak gelip pozisyon buluyor. İç oyuncuların kanada destekleri neredeyse hiç yok. Rakip klasik 4-2-3-1 ile maça çıktı Ankaragücü 3-4-2-1 ile oynadı maç 2-0 oldu hoca 4-2-3-1 döndü maç 2-2 skora geldi. Maçtan sonra tolunay hoca 3 lü oynamaktan vazgeçeceğine dair sinyaller verdi. Türkiye’de yönetimler 3 lü oynamaya sıcak bakmıyor bizde formatımızı değiştireceğiz dedi. Başkan Faruk koca hedeflerinin ilk 5 olduğunu söylemişti tolunay kafkas bu hedefin gerçekçi olmadığını ve transfer yapılması gerekiyor diye açıklamada bulundu. Alınan 3-4 kötü sonuçla bu sezon ilk gidecek hoca tolunay kafkas olacaktır.

Adanademirspor’da ndiaye iyileşmediği sürece merkezde stambouli , Emre akbaba , belhanda oynadığı sürece deplasman maçlarında çok ciddi sıkıntı yaşanacağını düşünüyorum. Bu merkezde temaslı oyun oynayabilecek tek oyuncu stam oda 33 yaşında belli bir yere kadar oynuyor. Rize kadro kalitesi çok kötü olmasına rağmen orta sahayı geçmekte hiç zorlanmadı.

Maçın tahminimi geçecek olursak öncelikle maç Ankaragücü zemin sorunundan dolayı Çorum’da oynanacak. Ankaragücü için iyi haber değil. Haftanın en zor maçlarından birisi kadroları görsem çok zorlanmadan tercih yapılabilir ama tolunay hoca aynı sistemle mi oynayacak ads takımı merkezde doğukan ile başlarsa üstünlük kurabilir gibi denklemler var. Ankaragücü takımı sistem değiştirmezse gol yemeden maçı bitiremez ama mutlaka karşılık verecektir. Adanademirin merkezinin zayıf olması tolunay hocanın kredisini düşük olmasından dolayı Ankaragücü kaybetmez tercihinde bulunacağım.

Tercihim: 1X bu ligin en iyi hocalarından biriyim mütevazi olmayacağım diyen tolunay Kafkas’a son bir şans verme zamanı. Hoca klasik 4-2-3-1 yada 4-1-4-1 gibi kanat oyuncularıyla oynasın bu maçı zaten kaybetmez.
Up to now no-one has replied to this topic.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.