Konyaspor - Antep fk maç analizi

Aug 24, 2023 - 12:06 PM hours
Listenin 7.sırasındaki Konyaspor - Gaziantep Fk maç analizi

İki takımın hocası için kader maçı olabilir. Konyaspor hocası kenarda triplerde oynanan oyun berbat takım ne yaptığını bilmiyor hocanın havasından geçilmiyor. Antalyaspor maçında oyun olarak inanılmaz ezildi. Konyaspor merkeze oyuncu almazsa ciddi sorun yaşayacak o belli eski Galatasaraylı Nzonzi ismi geçiyor yaşı var ama pozisyon bilgisi ve ayakları çok iyi mutlaka alınması lazım. Gaziantep fk hocayı göndermesi lazım Sivas ile içerde oynuyor Maxim kart cezalı. Maxim yok en azından merkezde stankovski oynar yanında jevtovic ile çift 6 yapıp merkezi tutar az pozisyon verir diye düşünürken stankovski 8 gibi oynuyor ceza sahası içinde gol arıyor yahu adam yanına dönemiyor o kadar ağır yetenekleri kısıtlı zaten ne 8 oynatması. Aldığın forvet var riascos hazır değil diye gradel forvet kullanıyor riascos 2.yarı oyuna girdi gayet hazır durumda savunmayı inanılmaz zorladı.

Maçın tahminine geçecek olursa iki takım hocasıda bu maçı mutlaka kazanmak isteyecektir. Konyaspor için burada alınacak beraberlik iyi sonuç asla olmaz tribünlerden ciddi tepkiler olacaktır. Antep ise deplasmanda 1 puan iyi gibi gözükebilir ama haftaya Galatasaray ile oynayacaklar o maçı kaybederlerse 4 maçta 1 puan almış olacaklar yönetim Erdal hocayla devam etmez. Antep’te 2.yarı oyuna giren merkez orta saha bikel takıma inanılmaz dinamizm kattı. Bu maçta merkezde bikel ileri uçta riascos seyrederiz. Üretkenlik konusunda sorun olacağını düşünmüyorum. Bu maçı ben kafamda oynadığımda ilk golü yiyen bu maçı kaybeder. Golü yiyen takım ciddi riskler alacağını düşünüyorum 1.bölgede ciddi açıklar verecektir. İki takımında kanat oyuncuları hızlı oyunculardan kurulu mutlaka açık alanları değerlendireceklerini düşünüyorum.

Tercihim: 12 kafamda maçı oynadığım tek bir şekilde X biter son 5 dakika gol olursa ancak o zaman X biter başka türlü berabere bitmemesi lazım.
Up to now no-one has replied to this topic.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.