Trabzonspor - Rizespor maç analizi

Aug 24, 2023 - 10:40 AM hours
Listenin 9.sırasındaki Trabzonspor - Rizespor maç analizi

Geçen hafta Galatasaray deplasmanında Trabzonspor’un kaybedeceğini söylemiştim. Galatasaray yazımda söylediğim gibi sadece coşkusuyla maçı kazandı. Trabzonspor’un acil transfer yapması lazım. Transferleri kim yapıyorsa aynı kişi yapmaması lazım. Benkovic diye stoper almışlar her topu şişiriyor asla büyük takım stoperi değil. Karagümrük’ten Baniya transfer edildi. Açık alanda çok ciddi sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum ağır ve sakar stoper. Trezeguet sakatlandı bu maçta oynamayacak yerine giren teklic ilk maçta oldukça kötüydü. Forvet gomez takımdan ayrıldı umut bozok yada Enis destan forma giyecek. Umuta tepkiler var muhtemelen enis ile başlayacak alt ligde oynarken enisi çok izledim asla bu seviyenin forveti deği uzun sürede maç oynamıyor.

Rizespor ise kendi sahasında Alanyaspor’u yenemeyeceğini ilk tercihimiz beraberlik olduğunu söylemiştim. Oyun olarak tam beklediğim gibi geçti Alanya 10 kişi kalmasıyla rizespor oyun üstünlüğünü kursada kadro yetersiz olması nedeniyle sonuç alamadı. O maçta Rizespor’da zeqiri diye oyuncu maçı çözerse o çözer onun riskini almıştık. Takımın en iyisiydi ciddi tehlikede yarattı. Rizespor acil 6-7 tane transfer yapmazsa mevcut kadroyla maç kazanma ihtimali çok düşük hoca faktörüyle fena oynamıyorlar ama takımın kadro kalitesi oldukça düşük.

Bu maçın tahminine geçecek olursak Trabzonspor kendi sahasında oynamasının avantajı elbette olacaktır ama kapanan Rizespor savunmasını Trabzonspor kimle açacak. Abdülkadir ve bakasetas dışında maç çözecek adam yok. Antalyaspor maçında olduğu gibi ilk 25 dakika coşkulu oyun oynayacaklarını düşünüyorum Rizespor ilk 25 dakikayı atlatırsa bu maçı kaybetmeyebilir. Direkt 1 oynamak çok riskli olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor kötü ama Rizespor’da kötü diyerek çoğu kişi 1 oynayabilir. Şunu unutmamak lazım Trabzonspor oynamaya Rizespor oynatmamaya çalışacak. Rizespor işin oynatmama kısmında daha iyi Trabzonspor oynamak kısmında büyük soru işareti. Trabzonspor ilk golü bulsa bile ben yine gol yemeden maçı bitiremeyeceğini düşünüyorum. İlk maçta Antalyaspor biraz becerikli olsa maçı kaybetmemişti. Rizespor duran top ve zegiri gibi iki önemli silahıyla gol bulacaktır.

Tercihim: 1X bu maç 2 olursa şaşırmam 1X alma nedenim Rizespor’un kazanmaya nefesi ve kalitesi yetmeyeceğini düşündüğüm içindir. Son olarak Trabzonspor 1.31 oran verildi bahis şirket geçen sene süper ligde 1.29-1.37 oran arası açtığı 13 maçın 6 tanesinde deplasman takımları kaybetmedi. Şirkette bu maçta sıkıntı olacağını düşünüyor.
Up to now no-one has replied to this topic.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.