deadline-day banner

Yeni Antrenör

Apr 30, 2020 - 9:56 AM hours
Değerli Arkadaşlar son 50-60 yıldır Antrenör değiştiririz ama maalesef HİÇBİR ders almayız. Şimdi yine Antrenör arıyoruz. Fenerbahçe veya başka bir Türk takımına gelen yabancı Antrenörler eğer dünya çapında otorite iseler hep başarılı olurlar. Değillerse yanlarındaki yardımcı Türk antrenörler, ve basın hemen yıkarlar.
Eskiden Molnar, Szekelly, Daum, Zico, Pereira gibi Antrenörler hep başarılı oldular çünkü işlerine kimse burnunu sokamadı. Şimdi Lucescu’nun oğlu 6 ay kalırsa büyük başarıdır. Zaten Gaziantep Antrenörü Sumedica açıkça söyledi. Fenerbahçenin kimsenin işine burnunu sokamayacağı, disiplinli bir Antrenör getirmesi ve yanına yine kendi ülkesinden yabancı bir yardımcı ile başarı kazanabilir. Yanına vereceğiniz yardımcı Türk olması halinde yine başarı olmayacaktır.
Türk Futbolu herşeyden önce Antrenör olmak isteyenlere çok daha iyi, modern eğitim vermek zorundadır. Aksi halde her futbolu bırakanın antrenör olduğu bir ülkede futbol bundan ileri gidemez.
Geçtiğimiz 60 yıl gelecek yılların teminatıdır...!.
Up to now no-one has replied to this topic.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.