Alanyaspor - Hatayspor maç analizi

Aug 24, 2023 - 12:04 PM hours
Listenin 2.sırasında Alanyaspor - Hatayspor maç analizi

Geçen hafta Alanya ve Hatay maçlarını izleyenler bu maçın keyifsiz geçeceğini düşünebilir ama alanyaspor kendi sahasında oldukça coşkulu ve ofansif oyun oynadığını söyleyeyim. Rize maçında zeminden kaynaklı temposuz kontrollü oyun oynanması normaldi. Hatayspor ise geçen hafta yine alanları çok iyi kapattı biraz ön alan baskısı konusunda yetersiz kalsalarda bence oyun olarak oldukça iyilerdi. Geçen hafta hataysporun maçı kazanamamasının asıl sebebi 6 pozisyonunda aburjania oynuyor 8 olarak görkem oynuyordu. Görkem 8 gibi değilde 6 gibi oynayınca ileri uçta çok fazla üretken olamadılar. Buna rağmen hatayın yüzde 100 penaltısı hakem ve var hakemleri yedi yoksa yine Hatayspor maçı kazanabilirdi.

Maç tahminime geçecek olursa tempolu bol pozisyonlu maç beklentim var. Alanyaspor iç sahada kendi oynunu oynamaya çalışan ekip Hatayspor daha dengeli oynayacağını düşünsemde Alanyaspor’un vereceği açıkları kullanabilecek yetenekli oyunculara sahip. Çok fazla geçiş hücumu olacağını iki takımında ciddi pozisyonlar bulacağını düşünüyorum. Ben maçı kafamda oynadığımda bu maç berabere bitmiyor. Son 10 dakikaya berabere bile girseler Alanyaspor’un kenar yönetimi mutlaka kazanmak için riskler alacaktır aynı şekilde volkan hocanın iki maçta yaptığı ofansif hamleleri değerli gördüğün için bu maçta kazanan biri çıkacaktır.

Tercihim: 12
Alanyaspor - Hatayspor maç analizi |#1
Nov 5, 2023 - 8:31 PM hours
haklısın
Alanyaspor - Hatayspor maç analizi |#2
Dec 6, 2023 - 8:17 PM hours
Bence iki takım da güçlü rakipler
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.