Abdülkerim Bardakcı
Date of Birth 07.09.1994
Age 29
Nat. Türkiye  Türkiye
Height 1,85m
Contract until Jun 30, 2025
Position Centre-Back
Foot left
Current club Galatasaray

Stats 23/24

Competitionwettbewerb
Total 23/24: 417-
244-
6--
61-
21-
21-
1--

Bardakcı, Abdülkerim (9,5 mil. €, Galatasaray)

Jul 2, 2013 - 9:18 AM hours
hiç güleceğim yoktu hahahahahaytt
Current estimation: €15.00m  

Golcü stoperin Trabzon maçında sakatlandı diye değerini düşürmek resmen artniyetlilik göstergesi. Hadi düşürdünüz bir şey demiyorum, ama ligde liderin altındaki takımın oyuncularının hak edilmeyen artış verilip hak edilen düşüş verilmediğinde ve bunun devamlılığında işler çığırından çıkmış ve işten geçmiş olur.

•     •     •

Taca gitti top :D
Önceki güncellemeden sonra 17 maçta 9 maça çıkmış hemen hemen maçların %50'sine çıkmış kalanlarını da sakatlıktan kaçırmış bu nedenle ufak bir düşüş alması normal.
This contribution was last edited by HadronX on Mar 16, 2024 at 9:01 AM hours
Current estimation: €12.00m  

Apokerim’in yükseliş almaması da ilginç.
Peki son 15 maçın 8 in de oynamayan Fred'in değerinin sabit bırakılması neden? Bu sitenin hiçbir mantığa oturmayan yanlı değer analizi artık herkesin malumudur.
Current estimation: €15.00m  

Alıntı yap csremre67
Peki son 15 maçın 8 in de oynamayan Fred'in değerinin sabit bırakılması neden? Bu sitenin hiçbir mantığa oturmayan yanlı değer analizi artık herkesin malumudur.

Aslında neden olduğu belli. Sitenin sosyal medya hesaplarında bir transfer veya başka haber olduğunda fb holiganı yağız sabuncuoğlunun sarf ettiği cümlelerden başka hiçbir şeyi gerçekçi kabul etmiyor. Son PD güncellemesi haberinde Gökhan Yağmur isimli vasıfsızın yaptığı açıklamalar PD gibi gerçeklerle bağdaşmıyor. Bırak Galatasaraylı olmayı; aklı başında Beşiktaşlısı, fenerlisi bile kabul etmiyor bu genel güncellemeleri. Koç Baki - Yağız -TM Türkiye şeytan üçgeni, Galatasaray'ı değersizleştirme için boş uğraşlar peşinde. Kaldı ki dün akşamki skandalın sorumlusu ne Trabzonsporlular, ne de Emniyet güçleri. Aslında sadece dün akşam da geğil bütün sezonun baş sorumlusu Ali koç ve selahattin bakidir. Kendileri şu andan itibaren her yönden hedef tahtasına oturtulmuş vaziyetteler. Bunlar ve bunlara inananlar güruhu Allah'a hesap bile veremeyecekler.

•     •     •

Taca gitti top :D
Current estimation: €20.00m  

Adam süpermen niye 9 50 saçma
Current estimation: €10.00m  

Sakatlandı diye mi değeri düştü? Sabit kalabilirdi ama değerinin düşmesi saçma olmuş.

•     •     •

Adaletsizliği, adaletle yıkmak gerekir.
Mahatma Gandhi

Current estimation: €23.00m  

anlık olarak en formda stoperlerden biri olmasına rağmen değerinin bu kadar düşük olması gerçekten gülünç şu piyasada formsuz Dayot Upamecano gib bir oyuncu sırf genç diye 60 milyon abdülkerim gibi bir oyuncunun 9 ,5mn değeri olması inanılmaz
Uzun süren bir sakatlık süreci geçirmedi sezon başından beri hatta 2-3 senedir istikrarlı bir şekilde iyi performans göstermiş bence. Abi Fredi düşürmüyorsan Abdulkerimi hem değeri daha düşük hemde 1 yaş genç olmasına rağmen düşürmemelisin bunun mantıklı açıklaması olamaz.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.