Federico Bernardeschi
Date of Birth 16.02.1994
Age 30
Nat. Italy  Italy
Height 1,83m
Contract until Dec 31, 2026
Position Right Winger
Foot left
Current club Toronto FC
Interested club Besiktas JK

Stats 23/24

Competitionwettbewerb
Total 23/24: 1123
1123
probability 0 %
0 %
Last valuation: Dec 28, 2023
Share this rumour

F. Bernardeschi Beşiktaş JK'a geliyor mu?

Aug 11, 2023 - 11:32 PM hours
Beşiktaş yönetiminin ilk transfer hedefinin Federico Bernadeschi olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetimin İtalyan yıldızının menajeriyle görüştüğü öğrenildi. Juventus'ta yıldızı parlayan ve şu anda Kanada ekibi Toronto'da top koşturan 29 yaşındaki futbolcunun yıllık 3 milyon euro talep ettiği bildirildi.

•     •     •

- Kartallar yalnız uçar -

This contribution was last edited by remzi3 on Dec 28, 2023 at 11:53 AM hours
F. Bernardeschi Beşiktaş JK'a geliyor mu? |#1
Sep 8, 2023 - 9:27 PM hours
Şenol Güneş; bir stoper daha istediğini ve transfer sezonunu kapatacağını söyledi, büyük ihtimalle şuan gündeme gelen Samsunspor-Umut Meraş transferi gerçekleşirse, sol bek bölümüne bir oyuncu gelebilir.
Tayfur Bingöl transferi ve tırnak içinde kanatların yeterli gelmesi Tayfur'un veya Onur'un değişmeli oynayabileceği anlamına geliyor.Sürpriz bir transfer gerçekleşebilir ama şu an gündem de olmayan bir oyuncu.
F. Bernardeschi Beşiktaş JK'a geliyor mu? |#2
Sep 9, 2023 - 1:05 PM hours
Alıntı yap HakanBluetooth
Kaynak: twitter.com
Di Marzio: Beşiktaş, Federico Bernardeschi için Toronto ile görüşmelere başladı. Kulüpler arasında görüşmeler devam ederken, Türk kulübü oyuncuya sezon başına 4 milyon Euro'luk bir teklif sunuyor.


Sadece 4 milyon € az vermişler bence Çatalca dan 2 arsa da verselerdi adam emeklilik ikramiyesi için geliyordur muhtemelen hiç Türkiye yi görmedim Pirlo bile gitmiş benim neyim eksik diyordur. Bizde de böyle vizyonsuz menfaat düşkünü yöneticiler varken böyle boş beleş adamları alırız sonrada takımdan ayrılmaları içinde para verir dava açmasın diye de rica minnet yalvarır öyle ülkesine göndeririz. Ülke futboluna hak getire zaten dün akşam ki Ermenistan maçında bir kez daha gördük açıkçası biz Faroe Adalarına kaybettiğimiz maçta durumun vahamiyetini tam olarak kavrayamadık. Eğer bir averaj takımına yeniliyorsan sen futbol olarak bitmişsin demektir. O ülkenin Dünya kupasına veya Avrupa şampiyonasına katılma şansı averaj takımları ile aynı durumdan farksızdır çünkü. Dün koca ülkede forvet santroforumuz kalmamış o yüzden Barış Alper Yılmaz 'ı forvette başlattık. Fazla söze gerek yok herşey alenen açık seçik ortada aslında.

•     •     •

* * *

" Dil gönlü yüzdüren gemidir. "

Twitter: @fahursa55
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.