Kerem Aktürkoğlu
Date of Birth 21.10.1998
Age 25
Nat. Türkiye  Türkiye
Height 1,73m
Contract until Jun 30, 2026
Position Left Winger
Foot right
Current club Galatasaray
Interested club Nottingham Forest

Stats 23/24

Competitionwettbewerb
Total 23/24: 52159
35127
62-
612
2--
2--
1--
probability 0 %
0 %
Last valuation: Aug 16, 2023
Share this rumour

K. Aktürkoglu Nottingham Forest'a geliyor mu?

Jun 29, 2023 - 6:54 PM hours
Nottingham Forest have launched a bid for Galatasaray winger Kerem Akturkoglu.

The Turkey international is regarded highly in his homeland.

And Takvim says Forest have offered 11m for the attacker this week.

However, Gala immediately rejected the bid, insisting Akturkoglu won't be allowed to leave on the cheap.

Akturkoglu is receptive to the idea of playing in English football's top-flight but respected" his club's decision.
Galatasaray'ın bu sezonki şampiyonluğunda kilit rol oynayan başarılı futbolcu Kerem Aktürkoğlu için transferde hareketli günler yaşanıyor. Bu sezon sarı-kırmızılılarda oynadığı futbol ile herkesi kendine hayran bırakan genç yıldız Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig'den talip çıktı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA 10 MİLYON EURO'LUK TEKLİF
Kerem Aktürkoğlu 2020 yılında 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a bonservis bedeli olmaksızın transfer olmuştu. Son iki sezondur oynadığı oyun ile birçok Avrupa kulübünü etkilemeyi başaran Kerem Aktürkoğlu gösterdiği performans ile teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11'nin vazgeçilmez ismi olmayı başardı. Sezonu "asist kralı" olarak tamamlayan Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig'in önemli kulübü 10 milyon euroluk bir teklif ile talip oldu.

BEKLENTİ EN AZ 20 MİLYON EURO

Galatasaray yönetiminin ise yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu için en az 20 milyon euro'luk bonservis bedeli ve sonraki satıştan %20 pay istediği ise öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimin ise oyuncu için daha uygun olabilecek bir teklifi değerlendirmeye açık olduğu biliyor. Avrupa'da futbol oynamak isteyen Kerem Aktürkoğlu ise konuya ilişkin net bir karar vermiş değil.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 38 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu bunların 32'sinde ilk 11'de sahaya çıktı. 2718 dakika oyunda kalan oyuncu 10 gol, 14 asist ile skora katkı sağladı.

www.aksam.com.tr

•     •     •

twitter: @AhmtFrknZlr
Kaynak:
www.fotospor.com/fenerbahce/floryanin-kalbinden-cubukluyu-giyecek-kerem-fenerbahceye--614338
Yetenek kartı oldukça geniş olan bir oyuncu kendisi. Galatasaray her ne kadar ülkemizin en gözde ve en kaliteli takımlarından birisi olsa dahi; sahaya çıkan oyuncu tercihleri, formasyonel ve kurgusal taktikleri dolayısıyla Kerem Aktürkoğlu'na en azından onun beklediği şans tanınamıyor. Sahada olsa dahi, haliyle belirlenmiş bir taktik örgüsü içerisinde sabit kalıp; bireysel yeteneklerini sergileyebilme şansını sık sık yakalayamıyor.

Kerem Aktürkoğlu'nun hali hazıraki formu ve populeritesi en azından bir veya birkaç önceki yıllara nazaran yukaridaki sebeplerden dolayı azalmıştır, barındırdığı yüksek potansiyeli sahaya yansıtma imkanına erişememektedir. Vaziyet bu şekilde iken, kendisini var olduğu tüm yetenekleri ile püripak şekilde gösterememişken; lig olarak üst düzey olsa dahi herhangi bir orta sıra takımına gitmesini beklemiyorum.

Her oyuncunun hayalleri vardır. Kerem Aktürkoğlu'da bu hayallere ulaşabileceği yetenekleri ve potansiyeli barındırırken neden "İŞTE BU! SÜPER!" denilerek Dünya'da sayılı diyebileceğimiz daha kaliteli takımlara gitmesin ki?

Bu yolda, kendisinin, Fenerbahçe gibi bireysel yetenekleri sahada ziyadesiyle gösterebilme imkanı bulabileceği taktiksel sıkılıktan Galatasaray'a nazaran biraz daha gevşek olan bir takıma gitmesinin yararlı olabileceğini düşünmekteyim.

Kendisine tüm ülkemiz adına başarılar diliyorum. 2025 senesi olmadan Dünya Devleri'nin kapışmaya çalışacağı seviyede potansiyelini gösterebilmesi temennilerimle...

Herkese selamlar,

Saygılarımla.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.