Rade Krunic
Date of Birth 07.10.1993
Age 30
Nat. Bosnia-Herzegovina  Bosnia-Herzegovina
Height 1,84m
Loan contract Jun 30, 2024
Position Defensive Midfield
Foot right
Current club Fenerbahce
Interested club Fenerbahce

Stats 23/24

Competitionwettbewerb
Total 23/24: 32-1
12--
10--
4--
3--
3-1
probability 0 %
0 %
Last valuation: Sep 9, 2023
Share this rumour

Rade Krunic Fenerbahçe'a geliyor mu?

Jul 27, 2023 - 3:40 PM hours
Fenerbahçe, AC Milan’dan Rade Krunić’i resmen istedi. AC Milan oyuncunun geleceğine dair henüz kararını vermedi. Karşılıklı temaslar sürecek.
Show results 1-1 of 1st
Rade Krunic Fenerbahçe'a geliyor mu? |#1
Aug 16, 2023 - 2:53 PM hours
Alıntı yap 8denbozma6
Krunici taraftarın beğenmeme sebebini tamamen sosyal medyadan ibaret olduğunu düşünüyorum. Adamı tek izledikleri sahne sanırım şampiyonlar ligi finali. Krunic sandığınızdan daha iyi bir pasör ve Fred, Krunic ve Szymanski orta sahası ile kapanan takımları açmakta İsmail Hoca'nın eli rahatlar. Hazırlık maçlarında ve ilk lig maçımızda gördüğümüz üzere crespo, zajc, ismail, mhy ile olacak iş değil. Krunic bence Fenerbahçe orta sahasının eksiğini kapatacaktır. Tam bir yıldız profili olmasa da kadro bütünlüğü ve kimyanın daha çok uyuşacağını düşünüyorum. Ama arkadaşın da dediği gibi daha yüksek profillere yöneldikten sonra bu transferi daha uygun görüyorum.


İlk başta medyada yazılan yıldız isimlerden sonra Krunic'e çok sıcak bakmamış olsam da mevcut şartlarda Krunic alınabilecek en iyi 6 numara bence. İsmail Kartal'da çok istiyor. Fred-Krunic-Szymanski orta sahası keyif verir. Ayrıca bu Fred ve Krunic ikilisi Szymanski'nin performansını da ciddi anlamda arttırır diye düşünüyorum.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.