Rafael Leão
Date of Birth 10.06.1999
Age 24
Nat. Portugal  Portugal
Height 1,88m
Contract until Jun 30, 2028
Position Left Winger
Foot right
Current club AC Milan
Interested club Paris Saint-Germain

Stats 23/24

Competitionwettbewerb
Total 23/24: 441313
3179
634
51-
22-
probability 39 %  
39 %  
Last valuation: Mar 29, 2024
Share this rumour

Rafael Leão Paris Saint-Germain'a geliyor mu?

Feb 21, 2024 - 1:15 PM hours
Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Paris Saint-Germain ve Newcastle United gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının ilgisini çeken Leao, AC Milan'ın 100 milyon euronun üzerinde bir teklif alması halinde yaz aylarında kariyeri için yeni bir sayfa açabilir. Portekizli kanat oyuncusunun mevcut sözleşmesinde 175 milyon euro’luk bir serbest kalma maddesi olduğu biliniyor ve bu da Serie A devinin çift haneli teklifleri kabul etmeyeceği anlamına geliyor.
PSG, Mbappé satıldığı zaman alternatifi olarak Rafael Leao'yu sol kanat veya santrafor olarak ekibine katabilir. Fransız ekibi, Mbappé alternatifi olarak Leao'yu düşünüyor
PSG Mbappe'yi satınca onun yerine almayı düşünüyor. Ben ucuza bitmesini beklemiyorum. Oyuncunun sözleşmesi var. Milan'da mutlu. Milan en az 150 ister. Ama tabii PSG'de para bol. Transferi tamamlama ihtimalleri çok yüksek. Hem PSG'de de verim yapar diye düşünüyorum. Milan için bence satılmamalı. Çünkü yeri zor doldurulur. Ama tabii ki 110 milyonun üstüne satılırsa Milan iyi kar eder ve Leao'nun yerine oyuncu bulabilir.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.