Sinan Bolat
Date of Birth 03.09.1988
Age 35
Nat. Türkiye  Türkiye
Height 1,86m
Contract until Jun 30, 2026
Position Goalkeeper
Foot right
Current club KVC Westerlo
Interested club Adana Demirspor

Stats 23/24

CompetitionwettbewerbGoals conceded
Total 23/24: 31575
26445
513-
probability 0 %
0 %
Last valuation: Aug 3, 2021
Share this rumour

Sinan Bolat Adana Demirspor'a geliyor mu?

Jul 19, 2021 - 1:52 PM hours
Demirspor’un yeni hedefi milli kaleci
Transferin en hareketli takımlarından Adana Demirspor’un futbol hayatını Belçika’da sürdüren milli kaleci Sinan Bolat’a talip olduğu öne sürüldü.

Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor transfer haberleri ile gündemden düşmüyor. Kadrosunu Mario Balotelli, Younes Belhanda ve Britt Assombolanga gibi yıldızlar ile güçlendiren Güney temsilcisi yeni hamleler peşinde.

Sinan Bolat 12 kez milli oldu

Vole’den Yağız Sabuncuoğlu’nun iddiasına göre, Adana Demirspor, tecrübeli kaleci Sinan Bolat'ı kadrosuna katmak istiyor. 12 kez A Milli Takım’ın kalesini koruyan gurbetçi file bekçisi kariyerine Belçika’da devam ediyor.

Gent'in kalesini koruyor

Bir dönem ülkemizde de yer alan ve Galatasaray forması giyen Sinan Bolat geçtiğimiz sezon Royal Antwerp’ten Gent’e transfer olmuştu. 32 yaşındaki eldiven Belçika Jupiler League ekibi ile geride kalan sezonda 31 maça çıktı ve istikrarlı bir görüntü sergiledi.
Sinan Bolat Adana Demirspor'a geliyor mu? |#1
Jul 19, 2021 - 2:00 PM hours
Gayet iyi bir transfer olur deneyimli ve ligimiz için yeterli kalibrede . ADS iyi işler yaptı yapmaya devam edecek gibi duruyor taraftarı olmadığım halde heyecanla liglerin başlayıp ADS'nin maçlarını izlemeyi bekliyorum.
Sinan Bolat Adana Demirspor'a geliyor mu? |#2
Jul 30, 2021 - 11:30 PM hours
Bir yabancı kaleci ile anlaşıldı fakat yedeği de mutlaka gerekli. Yedek için Muhammed Şengezer en başından beri Başakşehir'den isteniyor fakat hala karar çıkmadı, eğer ondan olumsuz yanıt gelir ise bu transfer büyük oranda gerçekleşecektir.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.