deadline-day banner

Son güncel ve olası transferler ile yeni Fenerbahçe

Jul 17, 2023 - 12:43 PM hours
17.07 itibariyle Fenerbahçe olası ve tamamladığı transferler ile bence son yılların en iddialı kadrosunu kurdu diyebiliriz. Ancak yerli rotasyonunda Ferdi harici (belki ismail yüksek bence şans verilmeli) istikrarlı ve kaliteli yerli oyncumuz yok ki en az 3 yerli şartı varken ne yapılabilir burada bi konuşalım.
Emre Mor var potansiyeli yüksek o çocuğun.
Fred, Cengiz, Livakovic+ Ndombele ile transer kapatılır gidişatında.

•     •     •

♛--------> Repace is Here <-------- ♛
Livakovic olsun veya olmasın yabancı kaleci kesinlikle alınacak. 6 numara haricinde olası Batshuayi ayrılığında yerine yeni bir hücum oyuncusu alınır yoksa şu anlık 6 no + kale ile transferleri tamamlamış olacağız. Anlaşılan ilk etapta İsmail'i orta sahada izleyeceğiz bu nedenle Osayi belli bir müddet ilk 11'de oynar. Mert/Cengiz transferleri yapıldığına göre Ferdi ile bu üç oyuncu ilk 11 için düşünülüyor fakat zaman zaman kalede İrfan/Altay-orta sahada İsmail/MHY/İ.Kahveci- forvette Umut/Emre Mor gibi isimleri de zaman zaman ilk 11'de mutlaka göreceğizdir.
  Post options
Do you really want to delete the complete thread?

  Moderator options
Do you really want to delete this post?
  Alert this entry
  Alert this entry
  Alert this entry
  Bookmark
  Subscribed threads
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Entry worth reading
  Post options
Use the thread search if you want to move this thread to a different thread. Click on create thread if you want to turn this post into a stand-alone thread.